Stijlvolle klasseboten gemaakt om de wildste wateren te trotseren

Selecteer model

XO DFNDR8 (nieuw model)

De DFNDR 8 is een echte “powerboat” die trouw blijft aan het DNA van XO Boats. De nieuwe XO DFNDR 8 biedt plaats aan maximaal 8 passagiers voor dagtochten en expedities.

Meer info

XO DFNDR 9

De grote broer van de legendarische XO DFNDR 8. Dankzij zijn grotere afmetingen, biedt dit model nog meer mogelijkheden!

Meer info

XO DFNDR 8 (origineel model)

De kleinste uit het assortiment maar zeker niet de minste. Met zijn unieke configuratie is de DFNDR 8 geschikt voor allerlei outdoor activiteiten.

Meer info

XO DSCVR Open

De betrouwbaarheid en unieke vaareigenschappen van de XO EXPLR 9 lijn vinden we terug in dit model. In de open cockpit geniet je met volle teugen van deze grote, sportieve cruiser die alle verwachtingen overtreft.

Meer info

XO DSCVR 9 T-TOP

De betrouwbaarheid en unieke vaareigenschappen van de XO 260 lijn vinden we terug in dit model. In de open cockpit, die toch voldoende bescherming biedt, voelt iedereen zich één met de zee. Een grote, sportieve cruiser die alle verwachtingen overtreft.

Meer info

XO EXPLR 9

De XO EXPLR 9 is een recente toevoeging aan het assortiment klasseboten van XO. De XO EXPLR 9 is groter volume en breder dan zijn voorgangers, wat de boot extra stabiliteit en ruimte geeft. Deze unieke boot, met zijn gekend Scandinavisch design, gidst je door de wildste wateren.

Meer info

XO EXPLR 10 S+ IB

De legendarische XO270 is zonder twijfel het best verkopende model. Onze klanten zijn dol op de sportieve en toch comfortabele vaareigenschappen van deze lijn. De opties zijn eindeloos: plaats voor 10 personen of liever in klein gezelschap op een meerdaags avontuur. Ontdek alle mogelijkheden.

Meer info

EXPLR 10 S

De legendarische EXPLR 10 Sport+ IB wordt omgebouwd tot een EXPLR 10 Sport met buitenboord motor. Onze klanten zijn dol op de sportieve en toch comfortabele vaareigenschappen van deze lijn. De opties zijn eindeloos: plaats voor 10 personen of liever in klein gezelschap op een meerdaags avontuur. Ontdek alle mogelijkheden.

Meer info

Zit je nog met vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Contacteer ons